Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی جلسه‌ای، مدیران شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس و رئیس دانشگاه صنعتی شیراز، با هدف توسعه پژوهش‌های کاربردی و تقویت ارتباط دانشگاه با صنایع، تفاهم نامه همکاری امضا و مبادله کردند.

در این تفاهم نامه بر همکاری مشترک طرفین در زمینه امور آموزشی، پژوهشی، تحقیقات کاربردی، اجرایی و مدیریتی، ارتقای بهره وری و رقابت پذیری صنایع کوچک و متوسط استان فارس تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های پژوهشی و رویداد‌های فناورانه، طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی مشترک، حمایت از طرح فرصت مطالعاتی اساتید دانشگاه در صنعت، ارائه خدمات مشاوره‌ای به واحد‌های صنعتی، همکاری طرفین در زمینه انتخاب موضوعات پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی در بخش صنعت و حمایت مالی از آنها، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مشترک، استفاده از توان کارشناسی و ظرفیتپ‌های محیطی برای فراگیری علوم و مهارت‌های تخصصی، استفاده از ظرفیت‌های موجود طرفین در راستای ارتباط موثر با مراکز علمی و تحقیقاتی کشور، ارتقای بهره وری و رقابت پذیری صنایع کوچک و متوسط فارس و تربیت نیروی کار متخصص و ماهر برای اشتغال در واحد‌های صنعتی مطابق با نیاز صنعت از مهمترین مفاد این تفاهمنامه است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در آیین امضای این تفاهم نامه با بیان اینکه تحقق عینی و عملی ارتباط بین صنعت و دانشگاه از اولویت‌های اصلی این شرکت است، گفت: باتوجه به تاکید استاندار فارس به منظور استفاده از توان و ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان برای کمک به بخش صنعت و توسعه صنعت دانش بنیان آمادگی کامل خود را برای همکاری با دانشگاه‌های استان اعلام می‌کنیم.

سید مصطفی هاشمی با بیان اینکه بستر مناسبی برای تعامل بیشتر بین صنعت و دانشگاه در فارس فراهم شده است، افزود: مجموعه شهرک‌های صنعتی استان نیز نیازمند گسترش همکاری‌ها با دانشگاه‌ها است تا از این طریق بتوانیم با روش‌های علمی و پژوهشی به رفع مشکلات صنعت بپردازیم.

او با بیان اینکه نگاه ما به همکاری با دانشگاه‌ها تعاملی، کاربردی و عملیاتی است، گفت: برای این موضوع مهم به دنبال کار‌های کلیشه‌ای و شعاری نیستیم و هدف استفاده از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی برای رفع مشکلات و ارتقای جایگاه صنعت استان است.

هاشمی افزود: در ماموریت‌های شرکت شهرک‌های صنعتی ظرفیت‌هایی نظیر کلینیک صنعت، حمایت از پایان نامه‌ها، حمایت از طرحپ‌های پژوهشی کاربردی، برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی تخصصی برای صنایع، مراکز خدمات فناوری و کسب وکار، فن بازار منطقه‌ای فارس، طرح‌های ارتقای فناوری در واحد‌های صنعتی، برگزاری استارت آپ‌ها و خوشه‌های صنعتی و کسب وکار وجود دارد که در تمام این حوزه‌ها نیازمند همکاری با دانشگاه هستیم.

او همچنین یکی از زمینه همکاری‌های دانشگاه با شرکت شهرک‌های صنعتی را اجرای طرحپ‌های علمی وپزوهشی و فناوری برای حل چالش‌ها و مشکلات شهرک‌های صنعتی در نظیر فناوری استحصال پساب از فاضلاب تصفیه خانه شهرک‌های صنعتی و روش‌های مصرف بهینه آب و انرزی در واحد‌های صنعتی دانست و گفت: با توجه به کاهش منابع آبی و اهمیت مدیریت مصرف آب و نیز ضرورت اجرای طرح‌های مصرف بهینه انرژی در صنایع، شرکت شهرک‌های صنعتی از این طرح‌ها حمایت می‌کند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های مهم علمی و پژوهشی در دانشگاه صنعتی شیراز بعنوان نخستین دانشگاه صنعتی در جنوب کشور و سابقه خوب همکاری‌های گذشته این شرکت و دانشگاه صنعتی گفت: قطعا در قالب اجرای این تفاهم نامه از ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه برای کمک به صنعت و شهرک‌های صنعتی استفاده می‌کنیم و افزایش سطح همکاری‌ها از برنامه‌های آینده ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز نیز ضمن با خرسندی از شرایط فراهم شده برای امضای این تفاهم نامه، ابراز امیدواری کرد: این تفاهم نامه که بیشتر در زمینه علمی، فنی و پژوهشی است چه سریعتر به صورت واقعی و کاربردی اجرایی شود و بتواند نیاز‌های پژوهشی و فنی صنایع مستقر در استان فارس را برطرف سازد.

محمدمهدی علویان مهر افزود: آمادگی کامل داریم شرایطی فراهم کنیم تا زمینه حضور اساتید دانشگاه در صنایع مختلف در قالب برنامه فرصت مطالعاتی اساتید به صورت تمام وقت و نیمه وقت و همچنین حضور دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی فراهم شود و در این زمینه استقبال می‌کنیم.

او بر احداث آزمایشگاه مرجع با فناوری پیشرفته در شهرک صنعتی شیراز با پشتیبانی شرکت شهرک‌های صنعتی استان به منظور کمک به واحد‌های صنعتی تاکید کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز همچنین خواستار تعریف پروژه‌های مشترک به خصوص در زمینه صنایع شیمیایی، بین دانشگاه و صنایع مستقر در شهرک صنعتی و شرکت شهرک‌های صنعتی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شیراز امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی شیراز شرکت شهرک های صنعتی واحد های صنعتی تفاهم نامه دانشگاه ها همکاری ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۳۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول