Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد مهدی علویان مهر رییس دانشگاه صنعتی شیراز گفت: مرکز تحقیقات فناوری‌های نوین سلامت با هدف ارائه خدمات پیشرفته به مراکز سلامت برای نخستین بار در کشور با همکاری و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و دانشگاه صنعتی شیراز راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ابراز امیدواری کرد: با ایجاد و راه اندازی این مرکز بتوانیم کار‌های بزرگی در حوزه سلامت و خدمت رسانی به مردم به ویژه در شرایط بحران شیوع کرونا انجام دهیم.

 علویان مهر بیان کرد: مهمترین محوری که برای همکاری‌های مشترک بین دو دانشگاه در نظر گرفته شده و موضوع اصلی تحقیقات در این مرکز خواهد بود، موضوع هوشمندسازی ارائه خدمات به مراجعان و همچنین تحقیقات در حوزه‌های کاربردی و حوزه‌های سلامت به ویژه با استفاده از هوش مصنوعی است.

رییس دانشگاه صنعتی شیراز ادامه داد: در زمینه تجهیزات پزشکی و سایر حوزه‌ها نیز در صورت فراهم شدن زمینه‌های لازم، امکان همکاری بین دو دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی شیراز وجود دارد.

علویان مهر یکی دیگر از دلایل راه اندازی مرکز تحقیقات فناوری‌های نوین سلامت در این دانشگاه را کمک به موضوعات مرتبط با پیشگیری و درمان بیماری کووید۱۹ برشمرد و از همکاری اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی شیراز در این زمینه در ماه‌های گذشته خبر داد و ابراز امیدواری کرد با ایجاد این مرکز، تمرکز و حمایت ویژه‌ای به خصوص در درمان کرونا انجام شود.

سید رئوف خیامی استادیار دانشگاه صنعتی شیراز و رییس مرکز تحقیقات فناوری‌های نوین سلامت گفت: تاکنون دو دانشگاه علوم پزشکی و صنعتی شیراز منجر به تولید تجهیزات پزشکی و نرم افزارهای فناورانه در حوزه سلامت ازجمله طراحی دستگاه‌های سونوگرافی و آندوسکوپی، موضوعات مرتبط با فناوری اطلاعات و تحلیل داده ها، ایجاد داشبورد‌های تصمیم گیری و ایجاد سامانه جامع سیستم‌های اطلاعاتی بیمارستانی شده است.

او افزود: در این مرکز چهار گروه پژوهشی شامل گروه پردازش سیگنال و تصاویر پزشکی؛ گروه فناوری‌های نوین و تجهیزات پزشکی؛ گروه مدل سازی، تحلیل و پردازش داده‌ها و گروه نانوفناوری و مواد شیمی و درمانی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر با مشارکت ۳۳ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی شیراز راه اندازی شده است.

علیرضا چوبینه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: هدف از راه اندازی این مراکز این است که بتوانیم از تخصص و توانمندی‌های موجود در هر دو دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی شیراز استفاده کنیم و بخشی از نیاز‌های حوزه سلامت به ویژه در شرایط کرونا را برطرف کنیم؛ زیرا برطرف کردن نیاز‌های جامعه در حوزه سلامت نیازمند ایجاد اینگونه مراکز است.

او اظهار کرد: در محیط‌های بیمارستانی نیاز‌های فناورانه و تکنولوژیک زیادی وجود دارد که با مشارکت محققان دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی شیراز، این نیاز‌ها شناسایی، اولویت بندی و پروژه‌هایی تعریف می‌شود و به رفع این نیاز‌ها کمک می‌کند و گامی در راستای خودکفایی کشور در تامین تجهیزات پزشکی خواهد بود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی شیراز دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی شیراز تجهیزات پزشکی دو دانشگاه حوزه سلامت راه اندازی نیاز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۱۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد