Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، معاون رئیس‌جمهوری سه‌شنبه در آغاز سفر یکروزه به استان فارس، با حضور در دانشگاه صنعتی شیراز  مرکز نوآوری این دانشگاه را افتتاح و  از تیم‌های مستقر و نمایشگاه محصولات فناورانه بازدید کرد. 
 مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد ریال به منظور ارائه آموزش های لازم برای افزایش مهارت های دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز و با کسب مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
این مرکز در فضایی به وسعت ۵۰۰ مترمربع و به زیربنای ۳۷۵ مترمربع در بخش جنوبی دانشگاه صنعتی شیراز واقع است و ایجاد بستر مناسب برای ارتقای مهارت دانش آموختگان برای ورود به بازار کسب و کار و تسهیل فرایند تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان توسط اساتید و دانشجویان و کمک به این شرکت‌ها و همچنین فراهم کردن بستر تبادل دانش و تجربه بین کارآفرینان، دانش‌آموختگان، اساتید و دانشجویان از اهداف آن است.

رشد شرکت‌های دانش‌بنیان فارس طی هشت سال گذشته
استاندار فارس در سخنانی در حاشیه این آیین به خبرنگاران گفت: استان فارس در زمینه توسعه علم و فناوری از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است و شهر شیراز به عنوان قطب علمی جنوب کشور شناخته می‌شود.
عنایت‌الله رحیمی، روند رشد شرکت‌های دانش بنیان این استان طی سال ۹۲ تاکنون را خوب توصیف کرد و افزود: هم‌اینک یک هزار و ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در استان داریم که از این تعداد افزون بر ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و بیش از ۹۰۰ شرکت نیز فناور هستند.
وی، با اشاره به سفر معاون معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به شیراز گفت: در این سفر علاوه بر افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز، بازدیدی از شرکت‌های مستقر در این مرکز و همچنین نمایشگاه محصولات فناورانه تولید این شرکت‌ها به عمل آمد و تصمیماتی هم در خصوص توسعه و ایجاد شرکت‌های نوآور برای استفاده دانشجویان و استادان دانشگاه صنعتی شیراز از مزیت‌های آنها اتخاذ شد.
او اظهار داشت: این مجموعه از ظرفیت خوبی برای توسعه برخوردار است که معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری هم دستوراتی را برای مساعدت لازم در این زمینه صادر کردند.
استاندار فارس تصریح کرد: همچنین با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری بازدیدی از کارخانه نوآوری شیراز به عنوان بزرگترین کارخانه نوآور کشور بعمل آمد که هم‌اینک حدود ۶۰ شرکت دانش بنیان در این کارخانه مستقر هستند و فعالیت‌های خوبی نیز در زمینه آی تی، اینترنت، برق و الکترونیک نیز انجام می‌دهند.
رحیمی افزود: با توجه به وضعیت کرونایی انتظاراتی که برای استقرار تیم‌ها، استارتاپ ها و شرکت‌های دانش بنیان و فناور در این کارخانه داشته‌ایم همچنان میسر نشده و اما گام‌های خوبی در جهت تحقق این مهم در حال برداشته شدن است.
وی گفت: بازدید از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بینان و فناور مستقر در این پارک که در زمینه تولید تجهیزات پزشکی و دارو فعالیت‌های جدیدی داشته انجام شد.
استاندار فارس افزود: دره فناوری دانشگاه شیراز و پارک علم و فناوری استان از دیگر مراکزی است که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری مورد بازدید واقع خواهد شد و کمک‌های لازم نیز انجام خواهد شد.
رحیمی، با اشاره به حمایت‌های مالی صورت گرفته از شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان فارس تصریح کرد: هر کدام از این شرکت‌ها که تقاضای حمایت و دریافت تسهیلات داشته‌اند از محل صندوق صنایع پیشرو و همچنین از محل منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و منابع استانی کمک‌هایی به آنها شده و در صورت ارائه تقاضا باز هم انجام خواهد شد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری روز سه‌شنبه ۲۲ تیرماه با هدف افتتاح و بازدید از مراکز نوآوری فعال در دانشگاه‌های شیراز، علوم پزشکی و صنعتی شیراز، پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری استان فارس به این استان سفر کرده است.

برچسب‌ها سورنا ستاری شرکت دانش بنیان شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پارک علم و فناوری دانش‎ بنیان ‎ها فارس پروندهٔ خبری کارنامه دولتمردان در دیار فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری شرکت دانش بنیان شیراز سورنا ستاری شرکت دانش بنیان شیراز استانداری فارس عنایت الله رحیمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پارک علم و فناوری دانش بنیان ها فارس معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری دانشگاه صنعتی شیراز شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری شرکت دانش بنیان دانش بنیان استان فارس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران، برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش ۷۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند

محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP در حال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به ١٠ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال ١٤٠٣ و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیات‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

کد خبر 6094035

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی