Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@04:16:08 GMT

پردیس جدید دانشگاه صنعتی شیراز، ثمره توزیع عدالت علمی

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۴۰۷۱

پردیس جدید دانشگاه صنعتی شیراز، ثمره توزیع عدالت علمی

محمدمهدی علویان مهر رئیس دانشگاه صنعتی شیراز،با بیان اینکه این واحد آموزش عالی اولین دانشگاه صنعتی در منطقه جنوب کشور به شمار می‌رود، اظهار کرد: این دانشگاه با رویکرد کلی تحصیلات تکمیلی و توجه ویژه به صنعت یکی از مراکزمهم آموزش علوم مهندسی محسوب می‌شود.

وی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قدمت این دانشگاه بیش از چهار دهه است که ابتدا به صورت دانکده بود که به دلیل پرورش نیروهای کارآمد و مورد نیاز جامعه صنعتی،امکانات آموزشی و پژوهشی مناسب و حضور استادان مجرب و کارآزموده علمی و صنعتی درسال ۱۳۸۲ به دانشگاه صنعتی شیراز تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علویان مهر گفت: دانشکده‌های این دانشگاه عبارت‌اند از مهندسی برق، مهندسی مکانیک و هوافضا، علوم، مهندسی مواد، مهندسی عمران و محیط‌زیست، صنایع و دانشکده مهندسی شیمی نفت و گاز و تنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد.

علویان‌مهر با اشاره به حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه در سفر اخیر به شیراز به منظور افتتاح فاز یک پردیس جدید این دانشگاه در شهر صدرا اظهار کرد: این دانشگاه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم پیشرفتی شایان‌توجه از جنبه‌های مختلف داشته است. واحد پردیس دانشگاهی این مجموعه در مهرماه ۱۳۹۲ با کسب مجوز از دفتر شورای گسترش آموزش عالی در رشته های مهندسی برق (الکترونیک، قدرت، مخابرات )، مهندسی شیمی گرایش گاز، مهندسی عمران‌زلزله و مهندسی فناوری اطلاعات (IT) گرایش شبکه‌های کامپیوتری در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه در سایت شماره یک این دانشگاه، پروژه‌های دانشکده‌های هوافضا، شیمی، برق و الکترونیک و سلف‌سرویس مرکزی به ثمر نشسته است، افزود: از پروژه‌های در حال احداث نیز باید به دانشکده عمران و محیط‌زیست، مجتمع کلاس‌ها، کارگاه‌های آموزشی، سازمان مرکزی، دانشکده صنایع، کتابخانه مرکزی، محوزه‌سازی و راه‌های دسترسی داخلی سایت و موتورخانه و کانال‌های تاسیسات اشاره کرد.

دو واحد خوابگاهی پردیس دانشگاه صنعتی شیراز 

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز در ادامه به تفکیک به معرفی طرح‌های در حال اجرا یا به اتمام‌رسیده در این دانشگاه طی هفت سال اخیر اشاره کرد و بیان داشت: ساختمان دانشکده برق و الکترونیک این دانشگاه از سال ۱۳۸۶ با زیربنای ۶۲۵۵ مترمربع در ۴ طبقه شروع شد و عملیات اجرایی آن در دولت تدبیر و امید با مجموع اعتبار ۷۰هزار میلیون ریال تداوم یافت و ۱۰هزار و ۲۵۰ میلیون ریال آن از سال ۱۳۹۲ اختصاص یافت. هم‌اکنون نیز با برخورداری از ۳۳ کلاس درس، ۸ آزمایشگاه و ۳۸ دفتر اداری و اتاق استاد آماده بهره‌برداری است.

علویان‌مهر اظهار داشت: ساختمان دانشکده هوافضا با زیربنای ۶۳۶۲ مترمربع در چهار طبقه ساخته شده است که ۳۳ کلاس درس، ۸ آزمایشگاه و ۳۸ دفتر اداری و اتاق استاد دارد که کل اعتبار هزینه‌شده آن ۵۵هزار میلیون ریال بوده است که ۴۵هزار میلیون ریال آن در دولت یازدهم و دوازدهم تامین شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز با اشاره به اینکه دانشکده شیمی این دانشگاه در سال ۱۳۹۲ با زیربنای ۵۲۵۱ مترمربع در چهار طبقه شروع به ساخت کرد، افزود: هم‌اکنون عملیات اجرایی این بنا با ۱۲ اتاق آموزشی، ۱۳ آزمایشگاه و ۴۵ دفتر اداری به اتمام رسیده است.

وی کل اعتبار این مجموعه را  ۹۱هزار و ۴۰۴ میلیون ریال عنوان کرد و ادامه داد: اعتبار هزینه شده برای این دانشکده از سال ۹۲ تا ۹۸، ۳۹هزار و ۸۸۲ میلیون ریال بوده است.

علویان‌مهر در ادامه به ساخت دانشکده مهندسی صنایع در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ساختمان این پروژه در سال ۱۳۹۴ با زیربنای ۵۰۸۰ متر مربع در سه طبقه اسکلت فلزی با اتصالات پیچ و مهره آغاز شد و هم اکنون در مرحله اجرای اسکلت فلزی ساختمان است، این دانشکده از ۲۲ کلاس درس، ۷ آزمایشگاه و ۴۰ دفتر اداری و اتاق استاد برخوردار خواهد بود که اعتبار هزینه شده آن از سال ۹۲ تا ۹۸ بالغ بر ۵۳هزار و ۴۵۵ میلیون ریال است.

این مقام مسوول با بیان اینکه پروژه احداث دانشکده مهندسی عمران و محیط‌زیست در سال ۱۳۹۴ با زیربنای ۷۱۱۵ مترمربع در ۴ طبقه کلید خورده است، گفت: این ساختمان هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی ۷۰درصد در حال تکمیل مراحل ساخت است و از ۳۳ کلاس درس، ۶ آزمایشگاه و ۴۵ دفتر اداری و اتاق استاد تشکیل شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای این طرح عمرانی را از سال ۹۲ تا ۹۸، ۷۹هزار و ۱۴۸ میلیون ریال برآورد کرد.

پروژه استخر دانشگاه صنعتی شیراز 

علویان‌مهر در ادامه با اشاره به دیگر پروژه‌های در دست احداث این دانشگاه همچون سلف سرویس مرکزی، کتابخانه مرکزی، سازمان مرکزی و مجموعه کارگاه های آموزشی، گفت: در مجموع برای احداث و تکمیل این طرح‌ها در دولت تدبیر و امید ۲۰۹هزار و ۱۷۵ میلیون ریال بودجه اختصاص داده شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز با اشاره به اینکه روند محوطه‌سازی سایت یک این دانشگاه ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: از سال ۹۲ تا ۹۸ مبلغ ۳۰۵هزار و ۳۹۷ میلیون ریال بودجه برای این مهم اختصاص یافته است.

وی ابراز داشت: سایت شماره دو این دانشگاه متشکل از سه بلوک خوابگاهی، دو بلوک خوابگاهی، دو بلوک خوابگاهی تیپ B  وC، استخر سرپوشیده، محوطه‌سازی و راه‌های دسترسی سایت داخلی است در دولت تدبیر و امید از ۴۰ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برخی از این مجموعه‌ها آماده بهره‌برداری و برخی نیز در دست احداث است.

برچسب‌ها هفته دولت دولت یازدهم دولت تدبیر و امید سازمان برنامه و بودجه شهرصدرا دانشگاه صنعتی شیراز شیراز دولت دوازدهم محمدمهدی علویان مهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت دولت یازدهم دولت تدبیر و امید سازمان برنامه و بودجه دانشگاه صنعتی شیراز شیراز دولت دوازدهم هفته دولت دولت یازدهم دولت تدبیر و امید سازمان برنامه و بودجه دانشگاه صنعتی شیراز شیراز دولت دوازدهم رئیس دانشگاه صنعتی شیراز دولت تدبیر و امید اعتبار هزینه شده سال ۹۲ تا ۹۸ میلیون ریال علویان مهر هم اکنون کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۴۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.
اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.
حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.
استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.
تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.
استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.
اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • میزگرد بهره وری در حمل و نقل ریلی
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد