Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه صنعتی شیراز گفت: پدیده رایج عصر سیاسی ما پدیده خود اپوزوسیونی است، پدیده‌ای که در آن فردی که خود مسؤول انجام امور است و یا مسئولیتی در هر کدام از قوا دارد، نسبت به مسئولیت خود همانند یک اپوزوسیون و منتقد رفتار می‌کند.

مصطفی قائم پور در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شیراز با بیان اینکه هرساله در ایام انتخابات و در فضای سیاسی کشور شاهد پدیده‌های تلخ و در عین حال جالبی هستیم، پدیده‌هایی که عوام از شناخت آن عاجزند و هر ساله در دام آن ها گرفتار می‌شوند، ابراز داشت: سکوت تشکل‌های دانشجویی در ایام انتخابات بنابر وظیفه انسانی و شرعی جایز نیست و ما برآنیم تا در این زمینه روشنگری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه صنعتی شیراز ادامه داد: هر ساله شاهد آن هستیم که برخی کاندیداها به جای آن که تمرکز خود را بر روی رشد و شکوفایی نکات قوت خود و مطرح کردن راهکارها قرار دهند، شروع به برچسب‌زنی و دشمن‌تراشی برای کاندیدای مقابل خود می‌کنند که متاسفانه این ترفند اغلب جواب داده است.

وی افزود: پدیده رایج عصر سیاسی ما پدیده خود اپوزوسیونی است، پدیده‌ای که در آن فردی که خود مسؤول انجام امور است و یا مسئولیتی در هر کدام از قوا دارد، نسبت به مسئولیت خود همانند یک اپوزوسیون و منتقد رفتار می‌کند حال آنکه وظیفه خود او است.

قائم پور گفت: نمونه آن نمایندگان مجلسی هستند که خودشان طرح شفافیت آراء را امضا می‌کنند و خودشان آن را رد می‌کنند. نمایندگانی که به جای استفاده از ابزارهای نظارتی مانند استیضاح و طرح سوال از دولت که در دست دارند، نسبت به عملکرد مجلسی که خودشان روی صندلی‌هایش سکنا دارند انتقاد می‌کنند و همانند مردم به نظاره‌ی عملکرد دیگر مسئولین نشسته‌اند.

دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه صنعتی شیراز بیان کرد: نمونه دیگر آن دولتی است که خودش به خودش بایدها و نبایدها را گوشزد می‌کند، خودش تصمیم می‌گیرد، خودش با آن مخالفت می‌کند و در آخر هم خودش از چیزی اطلاع ندارد.

وی با اشاره به اینکه کشور ما هر ساله با احزاب و گروه‌هایی اداره می‌شود که دچار تفکر حزب‌گرایی هستند، بیان کرد: دو جریان مطرح کشور یعنی اصولگرا و اصلاح‌طلب سال‌ها است که مجلس و دولت را در دست دارند و همواره بخشی از توان خود را به دلیل تقابل با حزب مقابل و یا رقیب انتخاباتی خود از دست داده‌اند.

قائم پور ادامه داد: منفعت‌طلبی برخی از اصولگرایان باعث شده که در همین شیراز خودمان هر ساله شاهد لیست‌های متعدد از نمایندگان مجلسی باشیم که همه خود را اصولگرا می‌دانند و یا به آن جریان اتصالی دارند و در واقع حزب‌گرایی در این جریان فراتر رفته و به قبیله‌گرایی تبدیل شده، که هر کدام دیگری را به جد نفی می‌کنند.

دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشگاه صنعتی شیراز تصریح کرد: منفعت‌طلبی جریان اصلاحات باعث شده که هم اکنون که دولت هم فکرشان عملکرد ضعیفی از خود نشان داده، پشت او را خالی کنند و خود را از او مبرا دارند. نمایندگان لیست امید از دولت امید انتقاد می‌کنند و عملکرد او در حوادث اخیر را به گونه نقد می‌کنند که گویی به دنبال معرفی چهره دیگری از جریان اصلاحات و غبارزدایی از آن هستند.وی خاطر نشان کرد: ما دانشجویان انجمن اسلامی مستقل دانشگاه صنعتی شیراز اعلام می‌داریم، تا زمانی که پدیده حزب‌گرایی و منفعت‌طلبی احزاب در فضای سیاسی کشور حکم فرما باشد و مردم ما به جای توجه به نام و عملکرد اشخاص به عنوان لیست آن‌ها توجه نمایند، گام دوم انقلاب اسلامی محقق نخواهد شد و هر نماینده‌ای که بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را سرلوحه عملکرد خود قرار دهد؛ آن نماینده، نماینده مورد حمایت ما است.

قائم پور گفت: از دانشجویان و مردم شریف شیراز تقاضا داریم که در انتخابات پیش‌رو با بصیرت و شناخت گام بردارند تا در ترفندهای انتخاباتی گرفتار نشوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس انتخابات جریان دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند

کمتر از ۱۰ روز به انتخاب نماینده مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، خوسف و درمیان مانده است، در این گزارش بر آن شدیم تا به معرفی نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، قطار انتخابات مجلس شورای اسلامی در ایستگاه دوازدهم دوباره از فردا در استان خراسان جنوبی به راه می‌افتد تا منتخبان حوزه بیرجند، دریمان و خوسف در این استان برای نشستن روی کرسی‌های بهارستان شناسایی شوند.

حوزه بیرجند، درمیان و خوسف در خراسان جنوبی تنها حوزه بدون نماینده است که تکلیف آن در بیست‌ویکم اردیبهشت مشخص می‌شود.

از مجموع ۳۳ نفر کاندیدا و ۱۴۳ هزار و ۴۳۰ رای صحیح، «علی مولوی حقیقی» با ۲۴ هزار و ۲۰۲ رأی و «سیدحسن هاشمی» نیز با ۲۶ هزار و ۸۰۹ رای، دو نامزدی هستند که برای انتخاب کرسی نمایندگی مجلس مجددا خود را در معرض انتخاب مردم قرار می دهند.

علی مولوی حقیقی:سردار مولوی متولد ۱۳۲۷، ۶۵ ساله، بازنشسته سپاه و ساکن مشهد است، وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیت بسیج شهرستان بیرجند، قائن و سپس فردوس را بر عهده داشت و در دوران دفاع مقدس در عملیات‌های بسیاری شرکت کرد و پس از آن به عنوان فرمانده منطقه مقاومت بسیج کردستان (تا سال ۷۶) فرمانده منطقه مقاومت بسیج شرق تهران( تا سال ۷۸) فرمانده منطقه مقاومت بسیج سیستان و بلوچستان (تا سال ۸۵) و معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی، مدیر کل بنیاد شهید خراسان رضوی، نماینده استاندار خراسان رضوی در امور ایثارگران بود.

مولوی تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع کارشناسی مدیریت و تکمیلی مدیریت علوم دفاعی از دانشگاه امام حسین(ع) به پایان رساند و در سطح دانشگاهی مشغول به تدریس است.

سید حسن هاشمی:هاشمی متولد ۱۳۵۱ و دارای مدرک دکترای تخصصی حوزه جرم و جزا و جرم شناس است،وی از سال ۱۳۷۸ تاکنون عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند است.

هاشمی، مسئولیت‌هایی همچون مدیرگروه حقوق قضائی دانشگاه بیرجند، معاونت آموزشی دانشگاه بیرجند و سال ۹۲ و ۹۳ ریاست دانشگاه بیرجند را برعهده داشته است،وی دبیر هیئت امنای دانشگاه استان و بیرجند نیز بوده و همچنین وکیل پایه یک دادگستری است و به عنوان مشاور حقوق استانداری خراسان جنوبی نیز فعالیت کرده است.

به گزارش ایمنا، خراسان جنوبی با حدود ۱۵۲ هزار کیلومتر مربع وسعت سومین استان پهناور کشور است که دارای چهار حوزه انتخابیه بیرجند،خوسف،درمیان _ فردوس،سرایان،بشرویه و طبس _ قاینات _ نهبندان و سربیشه است.

در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۶۷ شعبه ثابت و ۱۲۰ شعبه سیار اخذ رای در روز بیست‌ویکم اردیبهشت برای حوزه انتخابیه بیرجند،خوسف و درمیان پیش‌بینی شده است، ۶۰۸ هزار و ۵۵۸ نفر واجد شرایط رای دادن در خراسان جنوبی‌ بوده که از این تعداد، ۳۴هزار و ۵۳۱ نفر رای اولی هستند.

تبلیغات این دوره از انتخابات از ساعت هشت صبح سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا یک روز قبل از برگزاری انتخابات ادامه دارد.

کد خبر 749509

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند