Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه صنعت شیراز اعلام کرد که از سال آینده زیست بوم فناوری و نوآوری که الگو و مدلی از دانشگاه صنعت شریف به شمار می‌رود و هم‌اینک در حال پیاده سازی است اجرایی و مستقر می‌شود.

حمید علویان مهر دوشنبه ١١ آذر در یک کنفرانس خبری ضمن تاکید براینکه از روند متمرکز و سیستماتیک تجاری سازی طرح‌های پژوهشی راضی کننده نیست، افزود: استقرار زیست بوم فناوری و نوآوری در دانشگاه صنعت شیراز با هدف بهبود روند تجاری سازی طرح‌های پژوهشی دنبال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علویان مهر همچنین گفت: دانشگاه صنعت شیراز از سال ٨٣ رسما کار خود را به عنوان دومین دانشگاه صنعتی جنوب کشور آغاز کرد و طی سال‌های گذشته رشد قابل ملاحظه ای به لحاظ علمی داشته است.

او با بیان اینکه در دو حوزه آموزش و پژوهش برنامه های خوبی در دست اقدام است، افزود: کیفیت از اولویت‌های ما در اجرای طرح‌هاست.

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز خاطرنشان کرد: سه رکن اصلی شامل جذب اعضای هیئت علمی توانمند، دانشجویان کیفی و امکانات آزمایشگاهی از ویژگی‌های شاخص این دانشگاه است. این دانشگاه در جذب هیئت علمی به خوبی عمل کرده و هماینک سه دانشمند یک درصد و یک صدم درصد دنیا در این دانشگاه مشغول به تدریس هستند.

علویان مهر یکی از مشکلات جامعه را بیکاری و اشتغال پایین ذکر و عنوان کرد که امروز با عدم تطبیق رشته‌های دانشگاهی با نیاز بازار مواجه هستیم و در راستای رفع این مهم نیاز به بروز شدن و بازنگری سرفصل‌های موجود داریم.

او همچنین تاکید کرد که اگر فارغ‌التحصیلان ما یک مهارت را یاد بگیرند، بیکار نخواهند ماند.

علویان مهر با اشاره دیپلماسی‌های علمی و فناوری که در برنامه ششم توسعه کشور به عنوان یکی از سیاست‌های مهم تصویب شده است، بیان کرد: تفاهم نامه و قراردادهای زیادی بین این دانشگاه با چندین دانشگاه در کشورهای همسایه، جنوب شرقی آسیا و اروپا منعقد شده است.

او با اشاره به اینکه حدود ١٥٠٠ دانشجوی ارشد و دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: کیفیت بیش از جذب بی رویه دانشجو برای ما اهمیت دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز همچنین اعلام کرد که دانشجویان عراقی از شهرهای نجف و بصره از بهمن ماه امسال در رشته‌های برق و آی تی در این دانشگاه مشغول به تحصیل می‌شوند.

علویان مهر با یادآوری این موضوع که ایجاد رشته‌های مورد نیاز بازار در دستور کار قرار گرفته است، گفت: حدود ١٥ رشته جدید از صنعتگران و اتاق بازرگانی احصاء شده و در تلاشیم تا از مهرماه ٩٩ پذیرش دانشجو در تعدادی از این رشته‌ها داشته باشیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زیست بوم نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم در نخستین همایش تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهارداشت: عناصر و نیروهای ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در 8 سال دفاع مقدس توفیق گسترده ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت ها در عرصه های دیگر از آنان هستیم.

وی افزود: عناصر خلاق و از خود گذشته ای که در حوزه های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد بنابراین اگر قرار باشد از بحران های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم بیان کرد: آسیب شناسی برنامه های توسعه از دهه 30 خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است وبه دلایلی مانند عدم توجه به معیشت مردم نیز به عنوان دیگر عوامل شناخته شده اند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی مولفه های بومی وارد اقتصاد شد، اما لازم است همچنان مواردی مانند خلاقیت و نوآوری در اقتصاد به کار گرفته شود.

موسوی مقدم تاکیدکرد: این عناصر از خود گذشته در عرصه های اقتصادی و غیراقتصادی چون به دنبال پست و مقام و ریا نیستند دیده نمی شوند حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد

حجت الاسلام مهدی حسن زاده نامقی، مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی نیز اظهارداشت:امیدواریم دستگاه های مرتبط با حوزه کارآفرینان شاهد و ایثارگر، زمینه فعالیت و همکاری این قشر با شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی را بیش از پیش گسترش دهند.

وی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی 900 نخبه علمی، فرهنگی و کارآفرین دارد که در حوزه های یاد شده مایه برکت هستند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز 42 هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی فعالیت در عرصه واسطه گری را پر سود تر از تولید دانست و گفت: فعالیت در فضای تولید نوعی ایثارگری است و کسانی که در عرصه تولید قدم می گذارند به نوعی قدم در راه ایثار و شهادت قدم گذاشته اند.

رحیم نریمانی بیان کرد: بنیاد شهید با همه نوع حمایت مادی و معنوی برای حمایت از حوزه تولید تلاش خواهد کرد.

وی گفت: پژوهش ها نشان می دهد در وصیت نامه شهدا به رونق تولید و خودکفایی اقتصادی کشور اشاره شده است، این یافته ها به تازگی در قالب کتابی توسط بنیاد شهید منتشر شده است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی نیز ادامه داد: یکی از گروه هایی که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرکهای صنعتی شده اند ایثارگران هستند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

جعفر فرشچی طوسی بیان کرد: مردم خراسان رضوی 17 هزار و 406 شهید، 53 هزار و 689 جانباز و سه هزار و 398 آزاده در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حراست از تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده اند.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در تشریح این همایش نیز گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک های صنعتی استان شده اند، تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی