Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز برای تکمیل نخستین دوره درس مشترک با عنوان یادگیری مشارکتی مجازی به دانشگاه صنعتی درسدن آلمان اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در راستای شکل گیری و توسعه تعاملات بین المللی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز تابستان امسال برای تکمیل نخستین دوره درس مشترک با عنوان یادگیری مشارکتی مجازی یا VCL (Virtual Collaborative Learning) به دانشگاه صنعتی درسدن آلمان اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوره با حمایت مالی موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، طراحی شده است. تیم ایرانی به نمایندگی دانشگاه شیراز طی یک سفر ۱۰ روزه به آلمان و دانشگاه صنعتی درسدن، برای ارائه دستاورد‌ها و تعاملات رودر رو با تیم‌های مجازی بین المللی و کسب تجارب بیشتر، به بحث و تبادل نظر پرداخت و طی این سفر نتایج مباحث و تجربیات بصورت حضوری مطرح شد.

در این سفر علمی بین المللی، ۵ کارگاه تخصصی و تکمیلی به صورت مشترک با حضور ۱۲ دانشجوی تحصیلات تکمیلی از دانشگاه شیراز و ۱۵ دانشجو از دانشگاه درسدن در دانشگاه درسدن اجرا شد.
قاسم سلیمی، عضو هئیت علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه شیراز و مسئول هماهنگ کننده تیم مجازی دانشگاه شیراز، هدف از اجرای این برنامه را ترویج دیپلماسی علم و فناوری و توسعه تعاملات و همکاری‌های بین المللی دانشگاه شیراز با دانشگاه‌های برجسته جهان عنوان کرد. از ابتدای شکل گیری این دوره، رئیس دانشگاه شیراز همکاری و حمایت لازم را از این پروژه انجام داده اند و به توسعه تعاملات بین المللی با دانشگاه‌های مطرح دنیا بویژه دانشگاه صنعتی درسدن اهتمام داشته است.
عضو هئیت علمی دانشگاه شیراز اظهار داشت: تجربه بازدید و شرکت در کارگاه‌های مشترک بین المللی، تجربه ارزنده‌ای برای دانشجویان ایرانی به شمار می‌رود.
وی گفت: در قالب این برنامه علمی بین المللی، دانشجویان و مدیران دانشگاه درسدن آلمان هم با ظرفیت‌های علمی دانشجویان و توانمندی‌های اعضای هیات علمی دانشگاه شیراز و همچنین دیرینه و فرهنگ غنی ایران و شیراز آشنا شدند.
سلیمی خاطرنشان کرد: فرآیند انتخاب دانشجویان اعزامی، با مصاحبه حضوری در پردیس بین الملل دانشگاه شیراز و با مدیریت پروفسور اریک شوپ استاد و صاحب کرسی مدیریت و انفورماتیک دانشگاه صنعتی درسدن صورت گرفت و سعی شد از علاقه‌مندان در رشته‌های مختلف دانشگاه شیراز دعوت به عمل آید.
عضو هیئت علمی در مورد  استمرار و ادامه این طرح علمی بین المللی ابراز امیدواری کرد و گفت: در سال‌های آتی نیز با تامین هزینه‌ها و حمایت مالی موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، دوره دوم این طرح مشترک بین دانشگاه شیراز و دانشگاه درسدن اجرایی می شود.
بنابراین گزارش، سید علی اکبر صفوی استاد دانشگاه شیراز که برای فرصت مطالعاتی در دانشگاه درسدن به سر می‌برد، در مدیریت این رویداد، با دانشجویان ایرانی همکاری داشت و زمینه بازدید و تجربه آموزی از بخش‌های مختلف دانشگاه درسدن را برای تیم دانشجویان ایرانی فراهم کرد.
در این سفر تیم دانشجویی دانشگاه شیراز، از بخش‌های مختلف، مراکز پژوهشی، کتابخانه مرکزی، آزمایشگاه ها، دانشکده‌ها و بخش روابط بین الملل دانشگاه درسدن نیز بازدید کردند.
همچنین در این سفر تیم دانشجویان دانشگاه شیراز با رئیس و معاونان دانشگاه علمی و کاربردی شهر درسدن دیدار و از امکانات این دانشگاه دیدن کردند و زمینه‌های تعاملات با دانشگاه شیراز و ظرفیت‌های فیزیکی و علمی آن دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت.
در بخشی از این سفر علمی، و به عنوان بازدید یک محیط صنعتی مکمل آموزش‌های دانشگاهی؛ دانشجویان دانشگاه شیراز از خط تولید کارخانه ماشین سازی فولکس واگن در شهر درسدن به عنوان یکی از صنایع که با دانشگاه درسدن همکاری علمی و پژوهشی دارد، بازدید کردند. و در پایان این دوره گواهی بین المللی به شرکت کنندگان اعطا شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه درسدن آلمان دانشگاه شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت بنا دارد مسائل کشور را با کمک و حمایت از اساتید و دانشگاهیان حل و فصل کند.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی در آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه‌های استان کرمان با تبریک روز معلم و استاد، با اشاره به جایگاه علم و علم آموزی در اسلام به حدیثی از نبی مکرم اسلام اشاره کرد و گفت: پیامبر گرامی اسلام می‌فرماید اکثرکم قیمة اکثرکم علما ارزش کسی بیشتر است که علم بیشتری دارد یعنی علم معیار سنجش برتری انسان‌ها نسبت به یکدیگر است و امام علی علیه السلام نیز در خصوص جایگاه علم فرموده است یتفاضل التاس بالعلوم و العقول لا بالاموال و الاصول برتری افراد به علم و عقل است نه به اموال و نسب خانوادگی.

وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه‌ کرمان  و تعلق خاطر خود به این دانشگاه اظهار داشت: جز اولین دانشجویانی بودیم که بعد از پیروزی انقلاب در دانشکده فنی این دانشگاه مشغول تحصیل شدم از این رو علاقه و دلبستگی خاصی به این دانشگاه دارم و آرزو می‌کنم این دانشگاه در شمار بهترین دانشگاههای کشور باشد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم افضلی‌پور بنیانگذار دانشگاه کرمان تاکید کرد: مرحوم افضلی‌پور دلبستگی و عرق خاصی به ایران عزیز داشت که باید الگوی اساتید و دانشجویان باشد و باید همه خود را مدیون ایران بدانند و موظف به خدمت برای پیشرفت کشور بدانند.

معاون رئیس‌جمهور هم‌چنین با گرامیداشت یاد شهید مطهری خاطرنشان کرد: با اینکه ۴۵ سال از شهادت استاد مطهری می‌گذرد اما به خاطر آثار ارزشمندش نام و یادش همچنان زنده است و امام راحل با تعابیر بلندی  از ایشان یاد کرده است از جمله اینکه برخوردار از طهارت روح، قوت ایمان و قدرت بیان بی‌نظیر بود. شهید مطهری اگرچه می‌توانست در قم بماند و به مدارج بالای علمی و اجتهاد و مرجعیت برسد اما در زمانه‌ای که مارکسیست‌ها و پیروان مکاتب التقاطی، دین را به استهزا می‌کشیدند برای پاسخ به نیاز جامعه و دفاع از اسلام وارد صحنه شد و در دانشگاه که جولانگاه غربزده‌ها و ماتریالیست‌ها بود با بیان شیوا، متقن و منصفانه پاسخگوی هجمه به مبانی و احکام الهی شد.

وی بر ضرورت پاسخ به شبهات و ابهاماتی که در سطح جامعه و بین جوانان مطرح می‌شود، تاکید کرد و گفت: امروز که سرعت تحولات و اطلاعات بیشتر شده است ضرورت دارد به روز و دقیق و با زبان منطق و استدلال به ابهامات پاسخ داد و در این راستا اساتید و معلمین از وظیفه و رسالت سنگینی برخوردار هستند.

وی با تاکید بر این‌که «امام راحل معلمی به تمام معنا بودند» اظهار داشت: زمانی که امام در بورسای ترکیه تبعید بود سفیر ایران در بغداد به شاه پیشنهاد داد که امام را به نجف تبعید کنند؛ چرا که به تعبیر و تصور او نجف مانند دهان شیر و مرکز علمای بزرگ و مراجع صاحب نام بود و امام نمی‌توانست در آنجا بروز و ظهوری داشته باشد، اما زمانی که امام به نجف رفتند نه تنها علمای عراق بلکه طلاب و روحانیون سایر کشورها نیز پروانه وار بر گرد شمع وجود امام جمع شده و از دانش و بینش عمیق امام مستفیض شدند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور هم‌چنین با تاکید بر این‌که «دولت مردمی توجه ویژه‌ای به ارتقای کیفی و کمی مراکز علمی و دانشگاهی دارد» گفت: در هیئت دولت بیشترین تعداد اعضای هیئت علمی حضور دارند و دولت با دغدغه‌مندی مسائل و مشکلات فرهنگیان و اساتید دانشگاه‌ها را پیگیری می‌کند و مصمم است بگونه ای عمل کند که دانشگاه‌ها جزیره‌های جدا از جامعه و مراکز تولیدی و صنعتی نباشند و ارتباط آنها هرچه بیشتر و موثرتر باشد. دولت با تاکید و توصیه‌های هوشمندانه رئیس جمهور، بنا دارد مسائل کشور را با کمک و حمایت از اساتید و دانشگاهیان حل و فصل کند.

وی با اشاره به «توانمندی و آمادگی کشور برای شتاب در مسیر توسعه و پیشرفت» اظهار داشت: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» اگر ملتی در برخی حوزه‌ها، دستاوردهای چشمگیری داشته باشد این موضوع می‌تواند به سایر حوزه‌ها نیز تسری پیدا کند و امروز که در عرصه هایی چون صنایع نظامی، هسته‌ای و نانو به مرزهای دانش روز دنیا رسیده ایم در دیگر عرصه های صنعتی و اقتصادی هم این توان را داریم و به فضل خدا این عزم، اراده و توانمندی در کشور وجود دارد که به قله‌های بلند پیشرفت و تعالی، دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به سرکوب اعتراض اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و برخی کشورهای غربی، گفت: این روزها حتی اساتید و دانشجویان دانشگاه هاروارد که مسئولیت کادرسازی نسل آینده مدیریت ایالات متحده را بر عهده دارد شاهد اعتراضات گسترده هستیم، دانشجویان برای محکوم کردن جنایات جنگی و کودک کشی صهیونیست‌ها چادرهایی به یاد مردم بی‌پناه غزه برپا کرده و خواهان پایان نسل کشی هستند اما نظامیان آمریکا به آن‌ها یورش برده و با سرکوب دانشجویان، چهره واقعی خود را در خصوص ادعای آزادی بیان و حقوق بشر برملا کردند و جالب اینجاست، کسانی که غرب را مهد آزادی و دموکراسی می‌دانستند و آن را به رخ ملت ایران می کشیدند این روزها در مقابل این جنایت‌ها سکوت کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • انتصاب اعضای شورای علمی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد