Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شیراز، عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و هماهنگ کننده تیم مجازی این دانشگاه اظهار داشت: هدف از برگزاری این کلاس، ترویج دیپلماسی علم و فناوری، توسعه هم افزایی و همکاری های بین المللی دانشگاه شیراز با دانشگاه های برجسته جهان و ادامه توسعه تعامل خلاقانه علمی مشترک با دانشگاه صنعتی درسدن آلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاسم سلیمی افزود: این دوره با شرکت 15دانشجوی مقطع دکتری و کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز و 15 دانشجوی تحصیلات تکمیلی از دانشگاه صنعتی درسدن آلمان برگزار شده است.
وی بیان کرد: مدیریت تدریس این دوره بر عهده پروفسور اریک شوپ، استاد و صاحب کرسی مدیریت و انفورماتیک دانشگاه صنعتی درسدن است و تا پایان نیمسال دوم تحصیلی سال جاری ادامه دارد.
سلیمی ادامه داد: محتوای درسی این دوره که به صورت مجازی و آنلاین (برخط) است از قبل ضبط شده و همزمان ارایه می شود.
این استاد دانشگاه شیراز گفت: بر اساس برنامه ریزی آموزشی صورت گرفته در طول برگزاری این دوره، دانشجویان در قالب گروه های پنج تا شش نفره (مشترک) از هر 2 دانشگاه تعیین می شوند.
سلیمی افزود: در انتهای این دوره و در پایان نیمسال دوم تحصیلی سال جاری، با حمایت مالی موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، تیم ایرانی به نمایندگی دانشگاه شیراز برای ارایه دستاوردها و تعامل رو در رو با تیم های مجازی بین المللی و کسب تجارب بیشتر در یک سفر 10 روزه عازم آلمان و دانشگاه صنعتی درسدن می شود.
بنا به این گزارش مدیریت برگزاری این دوره در ایران به نمایندگی دانشگاه شیراز بر عهده قاسم سلیمی، مدیر پروژه ارتقای جایگاه دانشگاه شیراز در تراز بین المللی است.
همچنین در دانشگاه صنعتی درسدن آلمان نیز این دوره آموزشی با همکاری پروفسور اریک شوپ و سید علی اکبر صفوی استاد دانشگاه شیراز که طراح نخستین دانشگاه مجازی ایران است و برای فرصت مطالعاتی در درسدن بسر می برد، برگزار می شود.
دانشگاه شیراز که قبل از انقلاب پهلوی نام داشت در سال 1325 خورشیدی تاسیس شد. این دانشگاه هم اینک با داشتن بیش از 17هزار دانشجو در 75 رشته تحصیلی و بیش از 350 رشته – گرایش در قالب 15 دانشکده یکی از دانشگاه های برتر ایران است.
دانشگاه درسدن آلمان که در سال 1828میلادی تاسیس شد و از سال 1961تا کنون با نام دانشگاه صنعتی درسدن فعالیت می کند، یک مرکز علمی تحقیقاتی است و در زمره 10 دانشگاه بزرگ آلمان به شمار می آید.
این دانشگاه حدود 35 هزار دانشجو دارد که حدود سه هزار و 500 نفر از آنها را دانشجویان بین المللی از اروپا، آسیا و آمریکا تشکیل می دهند.
7375 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آلمان جهان روابط عمومی و امور بین الملل علم و فناوری آمریکا 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۶۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!

به گزارش خبرگزاری مهر روشن یکتا، نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در برنامه تهران ۲۰ اظهار داشت: چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، اختتامیه ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو برگزاری می شود. خوشبختانه مجریان اجرایی آن توانسته‌اند ضعف‌های دوره‌های گذشته را کاهش دهند.

وی در ادامه بیان کرد: کشورهای ازجمله روسیه، آفریقا، چین و غیره در این نمایشگاه دعوت شده بودند. تقریباً هم سرمایه‌گذاران داخلی و هم خارجی از این نمایشگاه استقبال ویژه‌ای داشتند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه عنوان کرد: در این نمایشگاه در حوزه بخش خدمات فنی و مهندسی و همچنین در بحث ترانزیت نیز تفاهم نامه‌ای منعقد شد.

وی اظهار کرد: هیئت‌های روسی در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند.

استقبال خوبی نشان دادند. این اتفاق بسیار نادریست و می توان بگویم قطعاً دیپلماتیک ما نسبت به گذشته موثرتر بوده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در پایان اضافه داد: امیدواریم بتوانیم که در دوره‌های بعدی و پس از این جلساتی که توافق داشتیم اجرا کنیم و همچنین بتوانیم از رسمیت فارغ التحصیلان ما بیشتر استفاده کنند.

کد خبر 6093881 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • اهدایی بایرن به بنیاد بکن‌باوئر: چک نیم میلیون یورویی!
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم